Gunnebo och Loomis i USA ingår partnerskap för att växa affären till detaljhandeln med ny lösning för kontanthantering

Idag offentliggör Gunnebo ett partnerskap med Loomis U.S där värdetransportföretaget kommer att lansera en integrerad lösning för deponering av kontanter till den amerikanska detaljhandeln.

Den smidiga integrationen av Gunnebos smarta teknologi för deponering av kontanter till Loomis system gör det möjligt för detaljhandlare att expandera och leverera överlägsen kundnytta, samtidigt som man ökar säkerheten, driver processförbättringar och förbättrar kostnadseffektiviteten i verksamheten.

”Vi är glada över att samarbeta med Loomis, en välkänd specialist på att skapa ett effektivt flöde och hantering av kontanter,” säger Stefan Syrén, VD och koncernchef för Gunnebo. "Tillsammans utnyttjar vi erfarenheten från två branschledare för att ge befintliga och nya detaljhandelskunder ett samarbete med de högsta servicenivåerna i kombination med en deponeringslösning i världsklass.”

Lösningen, som heter Titan Z smart safe, ger en säker, pålitlig och effektiv kontanthantering i detaljhandeln.

”Med Gunnebo som vår partner kan vi utöka vår nuvarande portfölj av automatiserade lösningar för kontanthantering och tillhandahålla ett kompakt, högpresterande alternativ för hantering av kontanter till detaljhandlare med låga kontantvolymer”, säger Moises Gonzalez, Vice President för SafePoint på Loomis.

Lösningen kommer att ställas ut vid den kommande NRF 2020 Retail Big Show och Expo i New York 12-14 januari 2020.

Gunnebo AB (Publ)
Communications

För mer information, vänligen kontakta:

Stefan Syrén, Vd och koncernchef Gunnebo AB, tel. 010-2095 026, eller
Karin Wallström Nordén, Informationsdirektör Gunnebo AB, tel. 0708-283339