Cash Logistik Security AG och Gunnebo Cash Management stärker sitt samarbete

Den tyska leverantören av betalningslösningar Cash Logistik Security AG har tecknat ett avtal med svenska Gunnebo Cash Management, leverantör av kontanthanteringslösningar. Tillsammans kommer företagen att leverera hårdvara, mjukvara och tjänster för kontanthantering till över 1 000 bensinstationer i Tyskland.

Den banbrytande affären förlänger ett långt historisk samarbete mellan företagen för att leverera helhetslösningar för kontanthantering till den tyska marknaden.

Cash Logistik erbjuder kunder inom detaljhandel och finansiella institutioner tjänster för kontanttransport, kontanthantering och betalningslösningar, kombinerat med smarta kassaskåpslösningar och tekniska tjänster från Gunnebo Cash Management.

"Gunnebo har rankats som marknadsledande inom automatiserade kontanthanteringslösningar av detaljhandlare i EMEA-regionen", säger Cash Logistik. "Tillsammans med Gunnebo kan vi erbjuda en process för hantering av kontanter som ger våra kunder inom detaljhandel förbättrad effektivitet och ökad säkerhet."

"Tack vare sitt samarbete med en ledande tysk bank är Cash Logistik ett av få företag på den tyska marknaden som hanterar penningtransaktioner enligt bankstandarder såväl som tillhörande säkerhetsstandarder", säger Christian Weisser, SVP Gunnebo Cash Management. "Vi är stolta över att tillsammans få bygga vidare på vårt starka partnerskap."

Om Cash Logistik Security AG

Cash Logistik levererar tjänster för hantering av värdetransporter med fokus på kontantleverans- och kontantinsamlingsprocesser. Företagets kundbas består av stora detaljhandelskedjor, små och stora detaljhandlare, banker och institutioner. www.cls.ag/home.php   

Om Gunnebo Cash Management

Gunnebo Cash Management erbjuder automatiserade lösningar för kontanthantering, mjukvara och tjänster för sluten kontanthantering, recirkulering och deponering. Gunnebos lösningar minskar kostnaderna runt kontanthantering och skapar en säkrare och effektivera kontantcykel. www.gunnebocashmanagement.com

För mer information, besök Gunnebo Cash Managements hemsida eller kontakta:
Deirdre Doyle
Chef för marknadsföring och kommunikation, Gunnebo Cash Management
Deirdre.Doyle@Gunnebo.com, +34 607 240 130