Transguard och Gunnebo i utökat samarbete inom kontanthantering

Transguard, en av de största serviceleverantörerna till företag i Mellanöstern, har tecknat ett utökat avtal med Gunnebo kring effektiva lösningar för kontanthantering till detaljhandeln och nöjesindustrin. 

Transguard och Gunnebo har haft ett samarbete inom kontanthantering sedan 2014. Partnerskapet har sin grund i en växande efterfrågan i Mellanöstern av lösningar för hantering av kontanter som gör det möjligt att kombinera processer för automatiserad hantering av kontanter med transport, lagring och uppräkning.  

“Fram till idag har vi installerat 600 enheter i Förenade Arabemiraten”, säger Dr Abdulla, VD Transguard Group. ”Vi har fått mycket positiv återkoppling från våra kunder. Det finns mycket kontanter i omlopp i Dubai. Med lösningen som vi tagit fram tillsammans med Gunnebo kan vi erbjuda en process att hantera kontanter som ger våra kunder inom detaljhandeln både ökad effektivitet och en ökad säkerhet”.

Det utökade partnerskapet mellan Transguard och Gunnebo gäller nya installationer. De första enheterna kommer att installeras i Dubai Parks, en mycket stor nöjespark.

“Affären inom kontanthantering har under de senaste åren sett en snabb tillväxt i Förenade Arabemiraten”, kommenterar Gunnebos VD och Koncernchef Henrik Lange. ”Vi ser fram emot att fördjupa partnerskapet med Transguard, som är den ledande aktören på denna marknad”.

GUNNEBO AB (publ)
Group Communication

För mer information, vänligen kontakta:

Henrik Lange, VD och Koncernchef, tel: 010-2095 000, eller

Karin Wallström Nordén, Informationsdirektör, tel: 0708-283339 eller e-mail: Karin.wallstrom@gunnebo.com

www.gunnebogroup.com 

Rapporter

Arkiv