Gunnebo utökar samarbetet med NCR runt säkerhetsskåp för uttagsautomater

Gunnebo-koncernen har utökat sitt leveransåtagande med en av väldens största tillverkare av bankomater, NCR, om att även förse fabriken i Columbus, Georgia med säkerhetsskåp för uttagsautomater.

Gunnebo kommer att leverera säkerhetsskåpen från sin fabrik i Halol, Indien, och därmed förse NCR med en konkurrenskraftig lösning för den amerikanska marknaden.

Fabriken i Columbus, som ligger i Georgia, USA, har en årlig efterfrågan på säkerhetsskåp för uttagsautomater motsvarande 6 MUSD.

Världens främsta leverantör av säkerhetsskåp för uttagsautomater

Gunnebo har en långvarig affärsrelation med NCR och har under många år arbetat nära bolaget för att säkerställa att säkerhetsskåpen för uttagsautomater är av högsta kvalitet.

Genom partnerskapet med NCR och andra globala tillverkare av uttagsautomater är Gunnebo världens största leverantör att säkerhetsskåp för uttagsautomater.

“Vi är stolta över att utöka vår affär med NCR, säger Henrik Lange, Gunnebos VD och Koncernchef. “Vi är dedikerade att hjälpa NCR på deras resa mot minskade kostnader och stärkta marginaler i affären för uttagsautomater.”

Leverans av säkerhetsskåp för uttagsautomater till NCR i Columbus påbörjas under det fjärde kvartalet 2017.

GUNNEBO AB (publ)
Group Communications

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Karin Wallström Nordén, SVP Marketing & Communications, tel. 010-2095 026, 
e-post karin.wallstrom@gunnebo.com

www.gunnebogroup.com

Rapporter

Arkiv