Gunnebo tecknar tunnelbaneorder i Kina

De senaste åren har Gunnebo framgångsrikt installerat lösningar för tillträdeskontroll för tunnelbanesystem i ett flertal större kinesiska städer. Nu har koncernen mottagit nya order från städerna Tianjin och Shenzhen. Ordervärdet uppgår till 26 Mkr.

Kontrakten avser spärrar i en lösning anpassad för effektiv tillträdeskontroll av stora mängder människor på tunnelbanestationer och kommer att installeras för Tianjin linje 6 och Shenzhen linje 7. Produktion av spärrarna kommer att ske vid Gunnebos fabrik i Kunshan, Kina.

“Gunnebo befäster sin position som en ledande leverantör av effektiva och tillförlitliga lösningar för passagekontroll till den snabbt växande kinesiska tunnelbanesektorn,” säger Gunnebos VD och Koncernchef Henrik Lange. “En av våra styrkor är att vi har en stark lokal närvaro på den kinesiska marknaden”.

Spärrarna, som Gunnebo under många år med framgångsrikt levererat till kinesiska tunnelbanor, har hög genomflödeskapacitet med beprövad tillförlitlighet och livslängd.

GUNNEBO AB (publ)
Group Communications

För mer information om Gunnebos produktportfölj inom entré- och tillträdeskontroll, vänligen gå till www.gunnebo.com/our-offering/entrance-security

För mer information, vänligen kontakta:

Henrik Lange, VD och Koncernchef Gunnebo AB, tel. 010-2095 000, eller
Karin Wallström, Informationsdirektör Gunnebo AB, tel. 010-2095 026, eller e-post: karin.wallstrom@gunnebo.com

www.gunnebogroup.com

Rapporter

Arkiv