Brasilianska Fidely’s investerar i lösning för kontanthantering från Gunnebo

Brasilianska värdetransportföretaget Fidely’s har investerat i lösningar för kontanthantering från Gunnebo.

Som en del av Fidelys strategiska utveckling har det brasilianska värdetransportföretaget beslutat att investera i lösningar för kontanthantering vid kassaplatsen. Fidely’s kommer att integrera lösningen i sitt erbjudande till små och medelstora butiker över hela Brasilien.

Samarbetet med Gunnebo och investeringen i den nya kontanthanteringslösningen är en viktig del i värdetransportföretagets strategi som handlar om att skapa långsiktiga samarbeten med sina slutkunder.

"Detta är en mycket viktig order för oss eftersom Fidely’s är en stabil aktör på den brasilianska marknaden för värdetransporter", säger Tomas Wängberg, SVP Region Americas på Gunnebo." Fidely’s har valt Gunnebo som partner för lösningar för kontanthantering då de ser vårt erbjudande som den bästa lösningen i Latinamerika."

Den lösning som Gunnebo levererar möjliggör säkra och effektiva kontantinsättningar direkt vid kassaplatsen. Detta ökar säkerheten i detaljhandeln eftersom det minimerar risken för rån och stöld. Det minskar också tiden som butiksbiträdena behöver lägga på att hantera kontanterna samtidigt som att lösningen förhindrar att falska sedlar accepteras. Gunnebo Brasilien är marknadsledande inom lösningar för elektroniska varularm till detaljhandeln i Brasilien och andra marknader i Latinamerika. Lösningar för kontanthantering har framgångsrikt introducerades av Gunnebo på den brasilianska marknaden under 2013.

Gunnebo AB (Publ)
Group Communication

Rapporter

Arkiv