Gunnebo tecknar samarbetsavtal för kontanthantering i Förenade Arabemiraten

Gunnebo-koncernen har tecknat ett samarbetsavtal med Transguard Group, ett av de största serviceföretagen i Mellanöstern.

Enligt avtalet kommer Gunnebo och Transguard att gemensamt marknadsföra och sälja Gunnebos lösningar för kontanthantering tillsammans med Transguards tjänster för värdetransport (CIT).  

Det gör att sektorer som detaljhandel, banker och myndigheter kan erbjudas nya och mer integrerade lösningar för kontanthantering med funktioner som automatisk avstämning, förbättrat kontantflöde och realtidskreditering.

”Det här är ett viktigt samarbete som kommer att stärka Gunnebos position som en global leverantör av lösningar och tjänster inom kontanthantering,” säger Gunnebos VD och koncernchef Henrik Lange.

”Kontanter är fortfarande det vanligaste betalningsmedlet i Förenade Arabemiraten, och detta samarbete hjälper Gunnebo att säkra upp en betydande del av marknaden för kontanthantering i regionen.”

Samarbetet mellan Gunnebo och Transguard har växt fram som ett svar på en ökande efterfrågan i regionen på en kontanthantering som kombinerar automatiserade kontanthanteringsprocesser med transport, förvaring och uppräkningstjänster.

GUNNEBO AB (publ)
Group Communication

För mer information, vänligen kontakta:

Henrik Lange, VD och Koncernchef, tel: +10 2095 000, eller

Morten Andreasen, SVP Region EMEA, tel: +46 10 2095 038, eller

Karin Wallström, Informationsdirektör, tel: +46 10 2095 025, e-post: karin.wallstrom@gunnebo.com

www.gunnebogroup.com

Rapporter

Arkiv