Gunnebo tecknar samarbetsavtal med Transguard

Avtalet kommer underlätta ett nära samarbete kring stora projekt för systemintegration i Förenade Arabemiraten.

Gunnebo har tecknat ett samarbetsavtal med Transguard – specialister på bemanning inom säkerhet, fastighetsförvaltning, kontanthantering och bemanning i Förenade Arabemiraten. Avtalet kommer underlätta ett nära samarbete kring stora projekt för systemintegration i Förenade Arabemiraten.

Gunnebo och Transguard har utvecklat ett nära samarbete under de senaste tio åren inom kontanthantering, där Transguard har integrerat Gunnebos lösningar för deponering i sitt erbjudande för värdetransporter (Cash-in-Transit) till butiksägare i Dubai. Med detta avtal tas samarbetet till en ny nivå som även inkluderar integrerade säkerhetslösningar till högriskanläggningar.

“I och med att vi formaliserar vårt utökade samarbete med Gunnebo stärker vi vår möjlighet att erbjuda de senaste teknologiska innovationerna till våra kunder” säger Dr. Abdulla Al Hashimi, Chief Executive Officer, Transguard Group. “Vi ser fram emot ett nära samarbete med Gunnebo kring ett antal större systemintegratörsprojekt där lösningarna bland annat inkluderar yttre områdesskydd, intrångsskydd för fordon, tillträdeskontroll och hantering av fysisk säkerhetsinformation”.

“Vi är väldigt stolta över att kommunicera detta samarbetsavtal med Transguard Group då deras starka ställning på marknaden i Förenade Arabemiraten erbjuder unika tillväxtmöjligheter”, säger Stefan Syrén, Gunnebos Vd och koncernchef. “Vi ser fram emot att fortsätta utveckla denna marknad tillsammans med Transguard”.

Om Transguard Group:
Transguard Group är ett dotterbolag till Emirates Group och Al Hail Holding. Bolaget grundades 2001 och har 70 000 anställda. Transguard erbjuder flexibla lösningar för bemanning inom säkerhet, fastighetsförvaltning, kontanthantering och bemanning i Förenade Arabemiraten. Verksamheten hade en omsättning om 7,8 miljarder kronor för verksamhetsåret 2018-2019.

 

GUNNEBO AB (Publ)
Group Communications

För mer information, vänligen kontakta:

Karin Wallström Nordén, Informationsdirektör Gunnebo AB, tel. 0708-283339