Gunnebo tecknar order om privat förvaring i Kina

Gunnebo-koncernen kommer att leverera automatiserade bankfack, SafeStore Auto, till en ny fastighet ägd av CP Group i Beijing, Kina.

Gunnebo kommer att leverera 2 000 bankfack, som en del av en SafeStore Auto-lösning, samt 17 valvdörrar vid CP Groups nyligen uppförda fastighet i centrum av Beijings affärsdistrikt. Ordern från CP Group är värde cirka 3 MEUR och leverans av de automatiserade bankfacken påbörjas i slutet av det första kvartalet 2018.

Om SafeStore Auto

SafeStore Auto är en bankfacksautomat som ger kunder tillgång till innehållet i bankfacket via en självbetjäningsterminal. En robot hämtar bankfacket från valvet, vilket kan vara beläget bakom, över eller under terminalen, och återlämnar det när kunden är klar. Allt sker i ett privat och säkert rum utan behov av bemanning.

Stärker kundstrategin

“CP Group ser tillväxtpotential på marknaden för privat förvaring då allt fler efterfrågar möjlighet att förvara sina värdesaker på ett säkert ställe,” säger Gunnebos VD och Koncernchef Henrik Lange. “Gunnebo är stolta över att stötta CP Group i implementeringen av strategin.”

GUNNEBO AB (publ)
Group Communications

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Karin Wallström Nordén, SVP Marketing & Communications, tel. 010-2095 026, 
e-post karin.wallstrom@gunnebo.com

www.gunnebogroup.com

Rapporter

Arkiv